Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A mottónk: Rendszerekben gondolkodunk!

A mindennapos kivitelezések során, legyen szó kisebb vagy nagyobb projektről, minden szakember számára fontos, hogy a munkát a kijelölt határidőre át tudja adni. Ehhez viszont elengedhetetlen az, hogy a munkavégzés során minden anyag rendelkezésére álljon. Ezzel kapcsolatban sajnos adódhatnak váratlan helyzetek, egy-egy anyag csak nehezen beszerezhető, csúszik a szállítása, ami éppen szükséges a folytatásához, majd csak néhány nap múlva fog megérkezni, ami miatt már borult is az eredeti ütemterv...

Saját tapasztalataink alapján tudjuk, hogy ez mennyire kellemetlen és egyben bosszantó tud lenni, arról nem is beszélve, hogy ezáltal a munkavégzés rendkívül rugalmatlanná válik. 

Cégünk küldetése, hogy ügyfeleinket professzionális módon szolgáljuk ki kötőelemekkel, szerelősín rendszerekkel, kábeltálca rendszerekkel, sűrített levegős gyorscsatlakozókkal, tömlőkkel széles választékból, valós, azonnal elérhető, feltöltött raktárkészletről! 

Ahogy a mottónk is mutatja, minden esetben rendszerekben gondolkodunk, ugyanis nem csak egy-egy féle terméket kívánunk Önnek nyújtani innen is, onnan is, hanem elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy Ön mindent egy kézből kaphasson meg, jóváhagyott, biztonságos rendszerekkel dolgozhasson, melyekhez minden szükséges anyagot egy helyen tud beszerezni. 

Termékpalettánkat úgy alakítjuk ki, hogy minél többféle területet le tudjunk fedni, szeretnénk, hogy egyre több szakágból érkező szakembert tudjunk kiszolgálni. Raktárkészletünket is ennek fényében növeljük, hogy a kiszolgálás még hatékonyabb legyen, ezzel erősítve az Ön szakmai sikerét, elősegíteni rugalmas munkavégzését és támogatni a sikeres kivitelezéseket.