Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés

Személyes átvétel: Személyes átvétel esetén, mely a telephelyünkön történik, cégünknél történő első vásárlás alkalmával csak készpénzes fizetésre van lehetőség, a további vásárlások alkalmával halasztott átutalásos fizetési módot kínálunk fel. Az árak magyar forintban (HUF) értendőek.

Fizetés utánvétellel: Futárainknál nincs lehetőség utánvételes fizetésre! Amennyiben a megrendelt termékek futárszolgálattal kerülnek kiszállításra, úgy a termékek ellenértékét előre utalással vagy halasztott átutalással lehet kiegyenlíteni.

Előre utalással: A megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően jogosult a termékek meghatározott módon történő átvételére. 

Átvétel és kiszállítás

Személyes átvételre a telephelyünkön van lehetőség kollégáinkkal előre egyeztetett időpontban a nyitvatartási idő alatt.

Az LMNT Kft által nyújtott szállítás esetén, a székhely (9028 Győr, Régi Veszprémi út 4.) 15 km-es vonzáskörzetében nettó 49.999 Ft vásárlási érték alatt nettó 10.000 Ft, 50.000 - 149.999 vásárlási érték között 5.000 Ft, nettó 150.000 felett ingyenes a kiszállítás. 15 km feletti távolsági kiszállítás esetén egyedi árajánlatot adunk a rendelt tételek mennyisége, összetétele alapján.

Futárszolgálattal történő szállítás esetén a szállítási időt és szállítási költséget a megrendelést követően tudjuk Önnek visszaigazolni. Ez az időtartam és összeg függ a rendelt termékek mennyiségétől, a rendelés összetételétől (tartalmaz-e szálanyagot vagy sem, ha igen, akkor 3 folyóméteres tételt vagy 6 folyóméteres tételt, esetleg mindkettőt.) A szállítás megkezdése kizárólag akkor történik meg, ha a kiszállítás és fizetés feltételeit Önnel egyeztettük és annak elfogadásáról írásos visszaigazolást kapunk Öntől. 

A szállításban partnereink:

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

2351

Alsónémedi
GLS Európa u. 2.

Kontakt Expressz Futárszolgálat Kft

1205

Budapest
Révay utca 38.