Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ipari gravírozás

Rendezés:

Matrica (fólia) gravírozás

Rendelhető, kérje ajánlatunkat!
Cikkszám: MATRICAGRAV

Műanyag gravírozás

Rendelhető, kérje ajánlatunkat!
Cikkszám: MŰAGRAV

Mechanikus gravírozás - a tartós & igényes megoldás

Az ipari környezet jelentős elvárást támaszt az azonosíthatóság, megkülönböztethetőség felé. 

Képesek vagyunk két- illetve három színű műanyag lapra, matricára és fémre is gravírozni Gravograph IS200 készülékünkkel, számos színkombinációban dolgozunk, melyek kiválóan alkalmazhatóak mind kül- mind pedig beltéri környezetben.

Termékkínálatunk:

1. Műanyag lapokra való gravírozás: Képesek vagyunk műanyag lapokat olyan módon gravírozni, hogy a felirat, logó vagy minta több színben jelenjen meg. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy a vállalkozását vagy projektjét még feltűnőbben és professzionálisabban tudja bemutatni.

2. Matricák: Az egyedi matricák segítségével az Ön üzenete vagy céglogója könnyedén és tartósan láthatóvá válik. Legyen szó villamos szekrény feliratáról vagy egyéb felhasználásról, matricáink kiváló minőségűek és tartósak, azokat kültéren is bátran használhatja, kiállják az idő próbáját.

3. Gravírozás fémfelületekre: A fémfelületeken való gravírozás kiváló módja annak, hogy az információk vagy logók hosszú élettartammal rendelkezzenek. A Gravograph IS200 készülékünk precíz munkát végez, és biztosítja a részletes és igényes végeredményt.

Alkalmazási területek

Termékeink széles körben felhasználhatók, például villamos szekrények, polcok, adattáblák, névtáblák és sok más területen. A gravírozás segítségével az információk mindig egyértelműen és olvashatóan jelennek meg.

Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez, a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy a legjobb eredményt érjük el. Csapatunk szakértői állnak rendelkezésre, hogy segítsenek kiválasztani a megfelelő színkombinációkat és megtervezni a tökéletes gravírozást.

Ha kérdései vannak, vagy egyedi igényeihez személyre szabott megoldást keres, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Bízunk benne, hogy hamarosan az Ön üzleti sikereihez is hozzájárulhatunk!