Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Horganyzott anyagok

Rendezés:

Kóc maxi dobozos 16 dkg

1.720 Ft + ÁFA (2.184 Ft)
2 db raktáron
Cikkszám: 1460336

Locher tömítő paszta

2.708 Ft + ÁFA (3.439 Ft)
1 db raktáron
Cikkszám: 1460390

Horgany alu spray

2.321 Ft + ÁFA (2.948 Ft)
5 darab raktáron
Cikkszám: HORGALUSPRAY

A horganyzott idomok olyan alkatrészek, amelyeket horganyzási eljárással kezelnek, amelynek célja a fémalkatrészek védelme a korrózió és rozsdásodás ellen. A horganyzás egy olyan folyamat, amely során a fémfelületre vastag cinkréteg kerül, megakadályozva a fém oxidációját és korrózióját.

A horganyzás rétege védi az idomokat a korróziótól és a rozsdásodástól, különösen a nedves vagy agresszív környezetekben. Ezáltal megnöveli az idomok élettartamát. A horganyzott idomok hosszú élettartamúak lehetnek, mivel a cinkréteg erőteljesen védi a fémfelületet az időjárási hatásoktól és más külső tényezőktől. A horganyzott idomok a horganyzási folyamat miatt erőteljesek és tartósak. Ezáltal alkalmasak lehetnek olyan környezetekre is, ahol az idomoknak ki vannak téve különféle mechanikai terheléseknek.

A horganyzott felület könnyen tisztítható és karbantartható. Rendszeres karbantartás nélkül is megtartja a jó kinézetét és a védelmet a korrózió ellen, ezen felül ez egy környezetbarát eljárás, mivel a cink a levegőben megtalálható oxigénnel és vízgőzzel reagálva természetes védelmet biztosít a felületnek.

A horganyzott idomokat sokféle ipari és építőipari alkalmazásban használják, beleértve a csővezetékeket, kerítéseket, kapukat, tartókat és más szerkezeteket.

Fontos azonban, hogy a horganyzott réteg a mechanikai sérülések hatására károsodhat, és ha a réteg megsérül, a korrózió veszélye megnő. Ennek elkerülése érdekében érdemes a horganyzott idomokat rendszeresen ellenőrizni és szükség esetén karbantartani.