Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HERZ szerelvények

Nem találod? Elakadtál? sad

Nyugodtan tárcsázd a +36-30-308 1078-as telefonszámot és garantáljuk, hogy készséggel válaszolunk minden kérdésedre!   wink

Rendezés:

Herz összekötő 600mm 15x1 nikkelezett rézcső

3.820 Ft + ÁFA (4.851 Ft)
5 darab raktáron
Cikkszám: 1633061

HERZ szerelvények: minőség és megbízhatóság

A HERZ a fűtési és hűtési technológiák megbízható szállítója, hosszú évtizedek óta bizonyít a piacon. Termékeik magas minőségükről, hatékonyságukról és innovatív megoldásaikról híresek, éppen ezért választottuk ezt a professzionális gyártót mi is.

Az alábbiakban megismerkedhet a legfontosabb termékkategóriákkal:

Szelepek és szelepautomatikák

  • A HERZ szelepek kiváló minőségű anyagokból készülnek, hosszú élettartamot és precíz működést biztosítva. Az automatikák modern technológiával rendelkeznek, optimalizálva a fűtési/hűtési rendszereket

Szabályozó és mérőberendezések

  • A HERZ szabályozók és mérőberendezések segítenek optimális hőmérsékletet és nyomást biztosítani a fűtési/hűtési rendszerekben, ezzel energiatakarékosságot és kényelmes használatot eredményezve.

Szivattyúk és szivattyúállomások

  • A HERZ szivattyúk kiválóan alkalmasak a víz keringetésére, biztosítva ezzel a hatékony hűtést és fűtést. A szivattyúállomások teljes körű megoldást nyújtanak a rendszer hatékony üzemeltetéséhez.

Csőrendszerek és kiegészítők

  • ​A HERZ csövek és kiegészítők széles választékát kínálják, megfelelve a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványoknak.​

Szabályozó- és mérőtechnika

  • A HERZ szabályozó- és mérőtechnikai megoldásai lehetővé teszik a pontos ellenőrzést és szabályozást a fűtési/hűtési rendszerekben.

Ha bármilyen további információra van szüksége vagy specifikus termékek érdeklik Önt, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@lmnt.hu e-mail címen vagy a +36 30 308 1078-as telefonszámon.